Lily James
lily-james.gportal.hu
 
Üdvözöllek az oldalon, amely a gyönyörű és tehetséges Lily Jamesel foglalkozik. Itt megismerheted a szinésznő karrierjének alakulását a kezdetektől mostanáig. Mindezmellett a galériánkban sok képet találsz róla. Kellemes böngészést kivánok.
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.12.09. 11:15
2018.12.09. 11:03
2018.12.09. 10:49
2018.12.04. 10:05
 
Lily James

Lily James angol színésznő. Karrierjét színházi szerepekkel kezdte, majd sorozatokkal. 2012-ben a Downton Abbey című sorozatban lett ismert. Első filmszerepei A titánok haragja és az Ébredés volt. 2015-ben megkapta Hamupipőke szerepét a Disney élőszereplős feldolgozásban. Megkapta Elizabeth Bennet szerepét a 2016-ban megjelenő Pride and Prejudice and Zombies című könyvadaptációban. 2016-ban ő alakította Natasha Rostovát a Háború és béke minisorozatban. 2017-ben a A legsötétebb óra és a Nyomd, Bébi, nyomd! cimű filmekben tűnt fel. Idén is több alkotásban látható, ezek közöl hamarosan megjelenik a Mamma Mia! Sose hagyjuk abba cimű film, amelyben a fiatal Donnát alakitja.

 
Munkálatok
The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society
Lily mint
Juliet Ashton
2018. április 20.
A film története szerint egy író különleges kapcsolatot alakít ki a Guernsey sziget lakóival a második világháború után, miközben éppen egy regényen dolgozik, amely a háború borzalmait mutatja be.

 

Little Woods
Lily mint
Deb
2018. április 21.
Egy modern western történet, amelyből két nővér, Ollie és Deb történetét ismerhetjük meg. A lányok arra kényszerülnek, hogy törvénytelen munkákat végezzenek azt remélvén, hogy ezáltal jobb lesz az életük. Ollie éveken keresztül segít Észak-Dakota lakosainak, hogy ők is részesüljenek az ingyenes kanadai egészségügy szolgáltatásaiban. Amikor a törvény emberei nyakon csípik, kénytelen felhagyni jótét cselekedeteivel, ám ezzel egyidőben más komoly gondokkal is meg kell küzdenie, ugyanis Debnek éppen nagy szüksége van a segítségre.

 

Mamma Mia! Here We Go Again
Lily mint
a fiatal Donna
2018. július 16.
Tíz év telt el a Mamma Mia!-ban történtek óta, a régi jó ismerősöket újra összehozza a sors a varázslatos görög szigetre, a Kalokairire, mely szintén az ABBA dalaira épül. A film ide-oda ingázik az időben, és megmutatja, hogy a múltbéli kapcsolatok miképp hatnak a jelenre. Így az eredeti szereplőkhöz csatlakoznak fiatal énjeik, köztük a fiatal Donna is.

 

All About Eve
Lily mint
Eve Harrington
2019. február 2.
A szindarab az ikonikus 1950-es Oscar-díjas filmet dolgozza fel, amelyben Lily mellett Gillian Anderson játsza a főszerepet.

 

Danny Boyle és Richard Curtis névtelen projektje
Lily
szerepe még ismeretlen
2019. június 28.
Még nincs hivatalos ismertető. A film zenei témájú, és az 1960-as és 1970-es évek körül játszódik majd. A film rendezője Danny Boyle, a forgatókönyirója pedig Richard Curtis.

 

Rare Beasts
Lily
szerepe még ismeretlen
2019
Mandy (Billie Piper) egy karrierista, egyedülálló anya, aki kiemelkedig a többiek közül a munkájában, közben beleszeret a bájos, vallásos, tradicionális Pete-be. Sötét, hibás és vicces. Ez egy lenyűgözően személyes kép a modern feminizmus áráról az Egyesült Királyság egyik leghíresebb női részéről.

 

Rebecca
Lily mint
Mrs. de Winter
20??
A történet egy új házas fiatalasszonyt követi, aki a férje impozáns családi birtokán a sivár angol tengerparton lakik, a férj elhunyt első feleségének, a titokzatos Rebeccának az árnyékában él, akinek öröksége továbbra is kísérteni fogja a házat.
 
Testvér oldalak

Itt a másik oldalamra látogathatsz el, amely tehetséges angol szinésznővel foglalkozik.

 
Csevegő
 
Partner oldalak

Kiváló és tartalmas oldalak! Jelentkezni a csevegőben lehet! A helyek száma korlátlan! Általában 1-2 nap alatt kikerülsz.

               

 
A tévében
 
Lily instagramja
@lilyjamesofficial
 
Információk
Téma Lily James
Admin Lina
Nyitás 2018. 06. 20.
E-mail lina0716@yahoo.com
Kredit G-Portál & SoSugary
Design Lina
Kódok Nikkii & Gergő & Efruse
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Hirek

Allure magazin interjú forditás

2018.07.27. 10:00, Lina
Címkék: Interjú

A  Disney hercegnő élő megtestesitője, Lily James tudja, milyen szerencsés, hogy csillogó a mesélye. De az élet nem mindig Hamupikőke történet, és három új szerep, köztük Mamma Mia! Sose hagyjuk abba, sokkal érdekesebbé teszi a mesélyét.

Szerdán délután 3 órakor Lily James elém tesz egy rövid italt a Patrón XO Caféban, egy ragacsos, kávés tequilát, amely könnyebben le ment, mint hittem. - Jó, nem? - kérdezi a színésznő, miután visszatettem a poharat. - Nagyon szeretem ezt a tequila-tequilát. - mondja a szinésznő miután megnyalta a szája szélét. "Úgy vélem, hogy tényleg iható."

A Finsbury Parkban, egy észak-londoni környéken található kocsmában vagyunk, amelyről nem ismert, hogy különösen elegáns, és mivel James egy délutáni luxus pihenést kínál, úgy érezem, rövid ital megteszi. Szerencsére ez a kocsma, egy tipikus brit munkásosztálybeli kocsma, amely nem szolgálja fel a Smirnoff Ice-et, mivel akkor versenyeztünk volna. Ehelyett előtérbe került a tequila.

Íme, ami valószínűleg benned is felmerül: Lily James egy jó kislány színésznő? Egy szerdán délután Lily iszogat egy kocsmában? Nem ő játszotta Hamupipőkét?

És igen, James rendkívül kedves és figyelemre méltóan udvarias. A 29 éves színésznő olyan karriert futott be, mint a Downton Abbey és a Netflix dráma, a The Guernsey Literary és a Potato Peel Pie Society, és olyan legendás mesebeli hercegnőket testesít meg a Disney élő adaptációs változatában mint Hamupipőke. A karakterei mindig leküzdik a nehézségeket, megkapják a férfit, és boldogan és édesen élnek. Van valami ok arra, hogy senki ne írjon semmi negatívat Jamesről - mert hogyan is lehet? De az Instagramon és a TV-n és a sajtóban átszűrt nyilvánosság érzékelése nem mindig jelenti az igazságot. A valóság az, hogy James olyan, mint bármely ember, bonyolult és réteges. Hamarosan elmondja a Motor Neurone Disease Associationben betöltött szerepét, majd pedig a Glastonbury-fesztiválról is emlitést tesz. Te is lehetsz jó ember, aki délutánonként néha iszogat egy kicsit.

Amikor James először kezdett el színésznőként dolgozni, miután 2010-ben a londoni Guildhall School of Music & Drama-n végzett, még nem érezte át teljes egészében ezt a szakmát, mint most. A színházi műveiben sokkal másabb karaktereket játszott, mint azok a nők, akiket mostanság megtestesít a képernyőn, és végül amikor megkapta  Hamupipőke szerepét a mérleg a jó kislány felé billent. Kockára téve a jóhirét, a tavalyi Baby Driverben szerepelt, de James úgy tűnik, visszatalál a kedves szőke hősnőhöz.

"Azt hiszem, minden színésznek megvan a maga jellegzetessége" - mondja vállat vonva. "Emlékeztetem magam arra, ezt hosszú és hosszú ideje igy csinálom, hogy vagy feladod, vagy megcsinálod, ami néha teljesen máshogy alakul, mint ahogy gondoltad.." Mégis készen áll, több mint készen, egy következő lépésre. "Éreztem ezt az érzést, amitől nem tudtam megszabadulni a közelmúltban - és néha úgy gondolod, hogy ami számodra helyes az totális képtelenség -, Elakartam lépni a karakterektől, amely teljesen tisztességesnek tűnt, " - mondja a színésznő. "Nekik lesz jó ha én elállok. "

James legútóbbi projektje, a Mamma Mia! Here We Go Again, nem lett teljesen más a rendezésben, de ő is szerepel a filmben a fiatal Donna Sheridan-t alakitva. A film, a 2008-ban megjelent Mamma Mia! című alkotás folytatása, amelyet az ABBA-inspirált. Ő énekel és táncol - jól - és a Horvát Vis szigetén forgatott film egy figyelemre méltó élmény, amelyet soha nem fog elfelejteni. A színésznőt a meghallgatás után gyorsan ki is választották, miközben szó szerint  Glastonburybe utazott barátjával, a The Crown színészével Matt Smith-el. "Félreállt, és megvárt, amíg a Mamma Mia meghallgatásán énekeltem és jelenetet játszottam el" - mondja. "Akkor nagyon boldog voltam " a béke, én voltam ", és elmentünk a fesztiválra, és a legjobb hétvégénk volt. Az ügynököm hétfőn vagy kedden telefonált, és teljesen elált a lélekzetem, mert azt mondta, hogy "Néhány hét múlva az ABBA-t fogod csinálni." Csak azt mondtam "Ó, shit".

Van egy különös nyomás, ami a Meryl Streep által alakitott karakter fiatalabb énjének megformálására nehezedik.. De ne kérdezd James-et erről a nyomásról. "Igazán nem gondolhatok rá" - mondja.

A filmhez való felkészüléshez, amelyben Donna először találkozik a  lánya, Sophie három apjával, James megnézte az eredeti filmet "több százszor." Streep jelenetének hangfelvételét naponta többször meghallgatta. "Minden sort tudok" - mondja a színésznő. "A filmet minden pillanatban szívből tudom. Azt hiszem, jól sikerült utánozni, de abban a pillanatban, amikor ott állsz a kamerákkal, és van egy másik színész előtted ... az a dolog, amit a színjátszásban szeretek, teljes mértékben eltűnik abban a pillanatban, és nem tudom irányitani a történést. "Nevet. "Szóval elfelejtettek bármit is csinálni."

Ami Streep-et illeti mikor találkoztál vele először? James sírt. "Ő énekelte ezt a dalt (Mamma Mia), és ez egy gyönyörű dal, és megkönnyeztem" - emlékszik vissza, majd folytatta: "Össze kell szedned magad. Átölelt és azt mondta Szia. Ő egy nagyon jó ember."

Jamesnek két további filmprojektje van ebben az évben, amely nem lehet sokkal mássabb. A Netflixen keresztül érkezik a Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society, a legjobban eladott regény adaptációja, és a Little Woods, egy indie film, amelyben James  mellett a másik főszereplő Tessa Thompson, ami a kiadás időpontját várja. Az utóbbi, amit Nia DaCosta rendez, pontosan az, amit James most akar a karrierjében. Egyedülálló anyukát játszik, aki egy észak-dakotai utánfutóban él, és a karaktere sokat költözik a film alatt, amelyben harcolnak az abortusz engedélyezésére az amerikai egészségügyben.

"Volt valami ebben a témában, amit megszeretettem és bíztam abban, hogy meg tudom csinálni" - jegyzi meg James. Ez volt az első alkalom, amikor egy női rendezővel dolgozott egy filmen. 

Ez, talán nem meglepő módon, beszámol a Time's Up mozgalmáról és a némi különbségekről Hollywoodban. James a Time's Up-nak, mind az ERA-nak 50:50%-ban a támogatójuk, amely egy olyan kampány amely a nők egyenlőségéért a mindennapi életben és a szórakoztatóiparban küzd, hogy egyenlően fizessék ki őket, melyet egy nőcsoport vezetett be Angliában. A színésznő közelmúltban részt vett az 50:50 ERA találkozóján, és a bemutatott statisztikákon elborzadtak. "Nem csak a színésznők panaszkodnak a több pénzért" - mondja. "A közösségekre gyakorolt közvetlen hatásról van szó, amely kiterjed minden dologra és nőre. Változtani kell. " - Össze húzza a szemöldökét, és határozottan azt mondja: "Többet kell tennem."

Ez a bevonás azt jelenti, hogy elfogadják a jövőbeni projektek beilleszkedését, amiről James beszélt az ügynökével. "Nem tudom, hogy az emberek rám fognak-e nevetni, ha azt mondanám, hogy szükségem van rá, mert azt hiszem, bizonyos fokú státuszt kell szerezned ahhoz, hogy érvényesítsd ezeket a dolgokat" - mondta. - De valójában azt hiszem, bármi is lehet, amit mondasz, és ha mindannyian összefogunk akkor megvan ez a hatalom. Ez minden bizonnyal olyan dolog, amiről beszéltem az ügynökömmel. Amikor Little Woods-t csináltam, igazán megosztott személyzet volt. Azt hiszem, mert a nők készitették, és volt egy női rendező, és tudtuk, hogy: "Tartsuk ezt egyenletesen osztva, amennyit csak tudunk". És nagyszerű volt. Ez a különbség. "

Bár James nem szereti az Instagram használatát, tudja, hogy van egy platformja, ahol a rajongók követhetik őt. Függetlenül attól, hogy a Time's Up-et támogatja, pénzt gyűjt a MND Szervezetnek (amit James támogat, mert elvesztette a beteg nagybátyját), vagy kevesebb műanyagot próbált használni a Blue Planet Szervezet támogatása miatt (az óceán életéről szóló brit dokumentumfilm) , James hajlandó nyilvánosan felvállalni, amiben hisz.

"Van egy olyan részem, ami az, hogy színész vagyok, és én csak ezt akarom csinálni" - mondja. "Sok olyan dolog, ami ezzel együtt jár, nem olyan dolog, amit valaha is gondoltam volna. Szeretnék színész is lenni, és magánéletet is. Felismertem a platform fontosságát is. Miért ne használjam a jobb dolgokért? Számomra, azt hiszem, sok ember, aki követ engem, fiatal lány  lehet. Ez nagyon fontos. Ha úgy érzem, hogy valamilyen hasznos hangot adhatok nekik, akkor ez az én felelősségem, és érdemes tenni ezért."

A társadalmielvárások ellenére James, aki a farmerben érkezett az interjúra, egy bőrdzsekiben és egy fekete Burberry cipőben, a haját egy laza kontyba fogta és meg van győződve arról, hogy senki sem ismeri fel. "Van, hogy csak lazítok a tekepályákon, ahol rengeteg gyerek van" - mondja a lány. " Nem hiszem, hogy az emberek elvárják, hogy Hamupipőke farmerben táncoljon délben egy kocsmában."

A Hamupipőke ilyen verziója azonban relatívabb, és így van James változata is. Lehet, hogy híres barátja és sugárhajtású karrierje van, de csak élvezni szeretné az életet. "Csinálhatod,  hogy korán hazamész és alszol, és nem iszol sört, és nem eszel klubszendvicset hajnali 2-kor" - mondja James, miközben megcsípte az egyik sült krumplit, amit megrendeltünk. " De ez nem olyan szórakoztató. Nem akarok visszanézni és gondolkodni, hogy az életemben lévő emberekkel nem használtam ki minden percet. Nem akarom, hogy ez legyen a színészet költsége. Ez nem éri meg."

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
 


Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu