Lily James
lily-james.gportal.hu
 
Üdvözöllek az oldalon, amely a gyönyörű és tehetséges Lily Jamesel foglalkozik. Itt megismerheted a szinésznő karrierjének alakulását a kezdetektől mostanáig. Mindezmellett a galériánkban sok képet találsz róla. Kellemes böngészést kivánok.
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.12.09. 11:15
2018.12.09. 11:03
2018.12.09. 10:49
2018.12.04. 10:05
 
Lily James

Lily James angol színésznő. Karrierjét színházi szerepekkel kezdte, majd sorozatokkal. 2012-ben a Downton Abbey című sorozatban lett ismert. Első filmszerepei A titánok haragja és az Ébredés volt. 2015-ben megkapta Hamupipőke szerepét a Disney élőszereplős feldolgozásban. Megkapta Elizabeth Bennet szerepét a 2016-ban megjelenő Pride and Prejudice and Zombies című könyvadaptációban. 2016-ban ő alakította Natasha Rostovát a Háború és béke minisorozatban. 2017-ben a A legsötétebb óra és a Nyomd, Bébi, nyomd! cimű filmekben tűnt fel. Idén is több alkotásban látható, ezek közöl hamarosan megjelenik a Mamma Mia! Sose hagyjuk abba cimű film, amelyben a fiatal Donnát alakitja.

 
Munkálatok
The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society
Lily mint
Juliet Ashton
2018. április 20.
A film története szerint egy író különleges kapcsolatot alakít ki a Guernsey sziget lakóival a második világháború után, miközben éppen egy regényen dolgozik, amely a háború borzalmait mutatja be.

 

Little Woods
Lily mint
Deb
2018. április 21.
Egy modern western történet, amelyből két nővér, Ollie és Deb történetét ismerhetjük meg. A lányok arra kényszerülnek, hogy törvénytelen munkákat végezzenek azt remélvén, hogy ezáltal jobb lesz az életük. Ollie éveken keresztül segít Észak-Dakota lakosainak, hogy ők is részesüljenek az ingyenes kanadai egészségügy szolgáltatásaiban. Amikor a törvény emberei nyakon csípik, kénytelen felhagyni jótét cselekedeteivel, ám ezzel egyidőben más komoly gondokkal is meg kell küzdenie, ugyanis Debnek éppen nagy szüksége van a segítségre.

 

Mamma Mia! Here We Go Again
Lily mint
a fiatal Donna
2018. július 16.
Tíz év telt el a Mamma Mia!-ban történtek óta, a régi jó ismerősöket újra összehozza a sors a varázslatos görög szigetre, a Kalokairire, mely szintén az ABBA dalaira épül. A film ide-oda ingázik az időben, és megmutatja, hogy a múltbéli kapcsolatok miképp hatnak a jelenre. Így az eredeti szereplőkhöz csatlakoznak fiatal énjeik, köztük a fiatal Donna is.

 

All About Eve
Lily mint
Eve Harrington
2019. február 2.
A szindarab az ikonikus 1950-es Oscar-díjas filmet dolgozza fel, amelyben Lily mellett Gillian Anderson játsza a főszerepet.

 

Danny Boyle és Richard Curtis névtelen projektje
Lily
szerepe még ismeretlen
2019. június 28.
Még nincs hivatalos ismertető. A film zenei témájú, és az 1960-as és 1970-es évek körül játszódik majd. A film rendezője Danny Boyle, a forgatókönyirója pedig Richard Curtis.

 

Rare Beasts
Lily
szerepe még ismeretlen
2019
Mandy (Billie Piper) egy karrierista, egyedülálló anya, aki kiemelkedig a többiek közül a munkájában, közben beleszeret a bájos, vallásos, tradicionális Pete-be. Sötét, hibás és vicces. Ez egy lenyűgözően személyes kép a modern feminizmus áráról az Egyesült Királyság egyik leghíresebb női részéről.

 

Rebecca
Lily mint
Mrs. de Winter
20??
A történet egy új házas fiatalasszonyt követi, aki a férje impozáns családi birtokán a sivár angol tengerparton lakik, a férj elhunyt első feleségének, a titokzatos Rebeccának az árnyékában él, akinek öröksége továbbra is kísérteni fogja a házat.
 
Testvér oldalak

Itt a másik oldalamra látogathatsz el, amely tehetséges angol szinésznővel foglalkozik.

 
Csevegő
 
Partner oldalak

Kiváló és tartalmas oldalak! Jelentkezni a csevegőben lehet! A helyek száma korlátlan! Általában 1-2 nap alatt kikerülsz.

               

 
A tévében
 
Lily instagramja
@lilyjamesofficial
 
Információk
Téma Lily James
Admin Lina
Nyitás 2018. 06. 20.
E-mail lina0716@yahoo.com
Kredit G-Portál & SoSugary
Design Lina
Kódok Nikkii & Gergő & Efruse
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Hirek

Allure fotósorozat, Instagram, The Tonight Show és magazinok

2018.07.18. 08:15, Lina

A tegnap napon az Allure magazin hivatalos oldalán elérhetővé tette a cimlapfotózáshoz készült fotósorozatot is. Eddig négy darab kép jelent meg, amelyhez egy interjú is párosul, amelyet elkezdtem forditani. Lily a fotósorozaton gyönyörű. Nekem nagyon tetszik. A képek fel is kerültek a galériába.

   

Rebecca Corbin-Murray a stylistja pedig újabb képeket osztott meg Lilyről amelyek a premieren készültek. Dicsérte Lilyt és a filmet is. Az első négy képre kattintva megtekinhetitek őket. Allata pedig kettő darab képet láttok és tudtok megnézni, amely ha jók a forrásaim akkor tegnap késő este készült a  The Tonight Show starring Jimmy Fallon Talk Showban. Ez szerint Lily New Yorkban van, ahol szintén a Mamma Mia 2. részét népszerűsiti. 

   

   

Tehát mint emlitettem Lily New Yorkban tartózkodik, és tegnap késő este részt vett a The Tonight Show starring Jimmy Fallon Talk Showban. Hivatalos képek még nem jelentek meg, de egy promo kép igen. A galériában megtekinthető.

   

A tegnapi napon több angol nyelvű napi újság főoldalán szerepelt Lily. Némelyiken Amanda és Cher társaságában. A szkenneket a galériánkban meg is tekinthetitek.

   

'Mamma Mia 2' Premier - London

2018.07.17. 11:52, Lina

A tegnapi napon, július 16-án Lily is részt vett a Mamma Mia! Sose hagyjuk abba premierjén Londonban. Lily csodásan nézett ki. A védjegyévé vált hercegnős stilus ezen a premieren sem maradhatott el. A kék és fehér szinű ruha Oscar de la Renta tervezése a 2019-es kollekcióból. Szemeire is kékszinű csillogó szemhélyfestét került fel. Lábara Christian Louboutin ‘Douce du Desert’ masnis magassarkút húzott. Haja leengedve maradt. Pár tincs hátra volt tűzve, amelybe fehér diszeket tűztek bele. A kisképekre kattintva a galériában megtekinthetitek a több mint 150 darab képet. A képeket elnézve nagyon jó hangulat uralkodhatott. Amanda és Lily igazán jólérezték magukat. A premieren ott voltak még a film további szereplői és készitői, többek között Amanda Seyfried, Cher, Meryl Sreep, Christine Baranski, Judy Craymer, Jessica Keenan Wynn, Alexa Davies, Colin Firth, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgard, Hugh Skiner, Benny Andersson és Bjorn Ulvaeus. A premieren Lily a rajongókkal is készitett fotókat, valamint aki kért annak autogrammot is adott.

   

   

A premier napján, délelőtt Lily még egy sajtókonferencián vett részt, amelyről tegnap már irtam, de akkor csak a stylist csapat osztott meg képeket a kinlzetéről. Most lesifotók jelentek meg, amikor a hoteljéből távozik. Sajnos nem túl jó minőségűek a képek, de azért elmennek. Erről 7 darab kép került fel a galériába.

   

Visszatérve a premierre, Lily és párja Matt Smith a hoteljük elhagyása közben készültek róluk lesifotók. Nagyon szépek együtt és jó látni milyen boldogok, ugyanis kéz a kézben sétáltak le a lépcsőn. Kedves volt Matt-ől, hogy elkisérte és támogatta Lilyt ezen a napon. A hoteljük elhagyásáról 20 darab képet találtam, amelyek megtekinthetőek a galériában.

   

Felkészitő csapata, Naoko Scintu a sminkese, Rebecca Corbin-Murray a stylistja és Ben Skervin a fodrásza ismét kitettek magukért és Lilyt csodásan felkészitették a premierre. A szokásukhoz hirven most sem maradhattak el az instagramra feltöltött képek Lilyről.

   

   

A premier után megrendezésre került az afterparty is. Mi csak lesifotókat kaptunk, amint Lily visszaért a hoteljébe az afterparty után. Ekkor már zöld szinű bokáig érő ruhában volt. Erről szám szerint 7 darab képet kaptunk, amelyeket megtaláltok a galériánkban. Amint lesznek újabb jobb minőségű képek hozom majd. Addig is van mit nézegetni. 

   

'Mamma Mia 2' Premier Élőben - London

2018.07.16. 17:44, Lina

Ma került megrendezésre a várva várt Mamma Mia 2. részének világpremierje Londonban. A film hivatalos twitter oldalán élőben lehet nézni, de a alul beágyaztam, ahol élőben nyomon lehet követni a majdnem két órás eseményt. A képeket a premierről holnap hozom, ha minden képet megkaptunk! Kellemes szórakozást! Személy szerint már nagyon vártam. Ti? :D

'Mamma Mia 2' Sajtókonferencia - London

2018.07.16. 17:22, Lina

Lily július 14-től hivatalosan is Londonban tartózkodott, ugyanis most hétvégén itt népszerűsitették a Mamma Mia 2. részét. Először a BBC rádióban adtak inetrjút, azután Amanda Seyfrieddel együtt a Today showban még 14-én. A képeket a galériában megtalálhatjátok. Külön kategóriát készitettem az interjúknak, amelyben megtaláljátok a filmek népszerűsitéséhez adott inetrjúk közbeni képeket. A képek nem hivatalos képek, hanem a műsorvezetők töltötték fel közösségi oldalaikra.

   

Július 14-én, szombaton még részt vett a Mamma Mia 2. sajtókonfereniáján Londonban, amelyre egy kanári sárga nadrág kosztumben jelent meg. A kreáció a Hellessy Resort 2019-ből való. Nagyon csinosan állt rajta. Sajnos hivatalos képeket nem kaptunk a konferenciáról, de pár rajongó készitett egy pár képet, amit megosztottak twitteren, és a galériában megtekinthetitek. De csapata stylist csapata is több képet is megosztottak Lilyről az instagram oldalukon a konferencia megkezdése előtt. Eddig csak kettő darab videó jelent meg, amelyet csatoltam a képek alatt. A konferencián Lily mellett ott volt még Amanda Seyfried, Dominic Cooper, Colin Firth, Stellan Skarsgard, Jeremy Irvine, Julie Walters, Celia Imrie és Cher.

   

   

   

A tegnapi napon, július 15-én újabb sajtókonferenciára került sor, amelyről természetesen most sem kaptunk hivatalos megjelenési képeket. Csak Lily stylist csapata osztott meg ismét képeket a kinézetéről. Ismét csodásan nézett ki, mint ahogy mindig. 

   

Lily instagramján ismét aktiv volt. Most 3 darab új képet osztott meg. Az elsőt akkor, amikor repülőn Londonba utazott, a másodikat Amandával közösen, amikor befelyezték a július 14-én megrendezett sajtókonferenciát és a számtalan interjú adást. A harmadik képet pedig a ma megrendezett premier előtti felkészülés közepette készitette, amellyel megköszöni csapatának, hogy ennyit törődnek vele, hogy tényleg úgyérezze, ő Hamupupőke. :D

   

Allure és Mujer hoy magazin szkennek

2018.07.16. 12:29, Lina
Címkék: Magazinok

Mivel nagyban zajlik a Mamma Mia 2 népszerűsitése és mindenki várja már, hogy megtekinthető legyen, ezért több magazin is cimlaplánynak kérték fel Lilyt, amelyben egy interjúban szó esik a filmről és Lily karrierjéről is. Először az Allure magazin cimlapja jelent meg. A többi szkenn még nem, de remélem az is megfog. Az első képre kattintva megtekinthető nagyobb méretben. Azután a Mujer hoy magazin cimlapján is Lily néz vissza ránk. A többi kisképre kattintva a magazin szkennjeit tekinthetitek a galériában. A magazin Lily egyik régebbi fotósorozatát használta fel, de a Mamma Mia 2 filmből láthatunk still képeket. 

   

'Mamma Mia 2' Sajtókonferencia és BBC Radio 4 műsor

2018.07.15. 16:58, Lina

Lilyről újabb képek jelentek meg, amelyek még július 11-én készültek egy 'Mamma Mia 2' sajtókonferencián, amely még a svéd fővárosban, Stockholmban volt megtartva. Mint mindig, itt is gyönyörűen nézett ki a fehér szinű virágmintás ruhájában. Haja a szokásához hiven laza kontya volt fogva. A hivatalos képek mellett kaptunk pár közösségi oldalas képet is, amelyeket sminkese, stylistja és fodrásza osztott meg róla az instagram oldalukon. A kisképekre kattintva a galériánkban megtekinthetőek.

   

   

A tegnapi napon Lily szerepelt a BBC Radio 4 műsorában. A teljes kb. 10 perces beszélgetést itt lehet meghallgatni. Lily beszél a 'Mamma Mia 2'-beli szerepéről és arról, hogyan sikerült a Baby Driver film forgatása közben felvenni a Mamma Mia dalait. Erről jelent meg egy kép is, amelyet Tina Daheley osztott meg a hivatalos oldalán, az interjú előtt. Összetalálkozott Amanda Seyfrieddel is, aki szintén interjút adott és igy készült róluk a második kép. A harmadik képen Lily és Amanda újra interjút ad, ám az ma történt meg, amelyet itt tudtok meghallgatni

   

Lily újabb képet töltött fel az instagram oldalára, amely még Stockholmban készült az egyik sajtókonferencia alkalmával. A kép alatt megköszönte Naoko Scintunak a sminkesének, Rebecca Corbin-Murraynek a stylistjának és fodrászának Ben Skervinnek a munkályukat. 

   

'Mamma Mia 2' Dallista

2018.07.14. 20:51, Lina

A tegnapi napon jelent meg az iTunes-on és le is tölthető, a spotify-on pedig meg lehet hallgatni a Mamma Mia 2. részében elhangzó dalait. Most belehallgathattok a dalokba, még a film megnézése előtt. Az új albumon olyan szinészek és énekesnők énekelnek mint Amanda Seyfried, Dominic Cooper, Meryl Streep, Christine Baranski, Julie Walters, Cher és maga Lily James is. Mellettük pedig még sokan mások is. A film világpremierje július 20-án lesz, és miután az első film több mint 600 millió dollárt hozott, igy a rajongók biztosan nagy elvárásokkal vannak a folytatást illetően. Halgass bele a dalokba, alul pedig megtekintheted ki vagy kik éneklik. Véleményeiteket várom a hozzászólásban vagy a csevegőben. :D

"When I Kissed the Teacher" - fiatal Donna és a Dinamók
"I Wonder (Departure)" - fiatal Donna és a Dinamók
"One of Us" - Sophie, Sky
"Waterloo" - fiatal Harry, fiatal Donna
"Why Did It Have to Be Me?" - fiatal Bill, fiatal Donna, fiatal Harry
"I Have a Dream" - fiatal Donna
"Kisses of Fire" - Lazaros, fiatal Tanya, fiatal Rosie
"Andante, Andante" - fiatal Donna
"The Name of the Game" - fiatal Donna
"Knowing Me, Knowing You" - fiatal Sam, fiatal Donna, Sam, Sophie
"Angeleyes"- Tanya, Rosie, Sophie
"Mamma Mia" - fiatal Donna és a Dinamók
"Dancing Queen" - Sophie, Rosie, Tanya, Sam, Bill és Harry
"I’ve Been Waiting For You" - Sophie, Rosie, Tanya
"Fernando" - Ruby, Fernando
"My Love, My Life" - Sophie, fiatal Donna, Donna
"Super Trouper" - Ruby, Donna, Rosie, Tanya, Sophie, Sky, Sam, Bill, Harry, Fernando, fiatal Donna, fiatal Rosie, fiatal Tanya, fiatal Bill, fiatal Sam, fiatal Harry
"The Day Before You Came" - Donna

'Mamma Mia 2' Premier & Sajtókonferencia - Hamburg

2018.07.14. 18:07, Lina

Július 12-én Németországban, Hamburgban folytatódott a Mamma Mia 2 európai prómóciós túrnéja. A film rendezője és irója Ol Parker, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan és maga Lily is részt vett a premieren és az előtte megrendezett sajtókonferencián. Lily a konferenciára a Brock Collection virágmintás ruháját választotta, valamint mellé Manolo Blahnik cipőit húzta fel. Haja ismét laza kontyba lett feltűzve. Nagyon jó hangulat uralkodhat a turnékon, mivel Lilyn és a többieken is látni a nevetést és a jókedvet. Több mint 70 darab képet sikerült feltöltenem, amelyeket a kisképekre kattintva tekinthettek meg.

   

A sajtótájékoztató után a gárda részt vett a premieren is, amelyről eddig csak egy pár darab kép került elő. Lily itt is gyönyörűen nézett ki. Most egy sötétkék szinű ruhában jelent meg, amely szintén a Saloni divatház egyik tervezése. Haja leengedve maradt és minimális sminket viselt. A képek megtekinthetőek  a galériában a kisképekre kattintva. Kellemes nézelődést! :)

   

Lily stylistja, Rebecca Corbin-Murray instagram oldalára töltötte fel a következő képet Lilyről, amint készülődnek a film premierjére.

   

'Mamma Mia 2' Premier & Sajtókonferencia - Stockholm

2018.07.14. 17:13, Lina

Július 11-én végre elkezdődött Lily soron következő 'Mamma Mia! Sose hagyjuk abba' cimű  filmjének a promóciós turnéja! Az első megálló természetesen az Abba együttes hazája Svédország volt, pontosabban annak fővárosa, Stockholm. Itt került megrendezésre a film sajtókonferenciája és annak VIP premierje a Grand Hotelben. Délelőtt került sor a sajtókonferenciára, amelyre Lily egy baba kék szinű ruhában jelent meg. Haját laza kis kontyba tűzték fel. Lily mellett a sajtókonferencián ott volt még Judy Craymer, Stellan Skarsgård, Amanda Seyfried, Christine Baranski, Björn Ulvaeus, Pierce Brosnan és Benny Andersson.

   

   

A sajtókonferencia után, délután pedig megrendezésre került a film VIP premierje. Lily ide anyukájával érkezett. Gyönyörűen nézett ki a Saloni x Venyx tervezésű ruhájában amelyhez Jimmy Choo cipőket húzott. Haja leengedve maradt, amely csodásan állt neki. Sajnos kevés kép jelenet meg a premierről. A képekre kattintva megtekinthetitek őket.

   

Lily az instagram oldalán is osztott meg kettő darab képet a film népszerűsitéséről. Először az anyukájával közös szelfit osztotta meg, mielőtt elindultak volna a film VIP premierjére. Azután egy közös képet a film többi  szinészeivel, amely a sajtókonferencián készült. Továbbá többen osztottak meg képeket Lilyről, amelyek a sajtókonferencián és a premieren készültek róla. Lily egyszerűen mesésen nézett ki. Nagyon eltalálták most a kinézetét. Nem tudok betelni a képek nézegetésével. :D

   

   

   

Nyaralás Görögországban

2018.07.14. 14:14, Lina

A múlt héten Lily Görögországban nyaralt pár napot barátjával, Matt Smithel, mielőtt a Mamma Mia 2 globális promócióját megkezdte volna! A nyaralásról töltött fel néhány képet instagram oldalára, amelyeken gyönyörű. Valamint kettő darab rajongói kép is felkerült, amint a foci világbajnogságot nézik, Angliának szurkolva pár rajongóval és Mattel együtt. A képeket a galériában megtekinthetitek a kisképekre kattintva. Az első sor Lily instagramra feltöltött képeihez vezet, a második a rajongókkal készült képekhez.

   

   

 


Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu