Lily James
lily-james.gportal.hu
Üdvözöllek az oldalon, amely a gyönyörű és tehetséges Lily Jamesel foglalkozik. Itt megismerheted a szinésznő karrierjének alakulását a kezdetektől mostanáig. Mindezmellett a galériánkban sok képet találsz róla. Kellemes böngészést kivánok.
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.10.19. 09:17
2018.10.17. 18:36
2018.10.16. 12:15
2018.10.16. 12:03
 
Lily James

Lily James angol színésznő. Karrierjét színházi szerepekkel kezdte, majd sorozatokkal. 2012-ben a Downton Abbey című sorozatban lett ismert. Első filmszerepei A titánok haragja és az Ébredés volt. 2015-ben megkapta Hamupipőke szerepét a Disney élőszereplős feldolgozásban. Megkapta Elizabeth Bennet szerepét a 2016-ban megjelenő Pride and Prejudice and Zombies című könyvadaptációban. 2016-ban ő alakította Natasha Rostovát a Háború és béke minisorozatban. 2017-ben a A legsötétebb óra és a Nyomd, Bébi, nyomd! cimű filmekben tűnt fel. Idén is több alkotásban látható, ezek közöl hamarosan megjelenik a Mamma Mia! Sose hagyjuk abba cimű film, amelyben a fiatal Donnát alakitja.

 
Munkálatok
The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society
Lily mint
Juliet Ashton
2018. április 20.
A film története szerint egy író különleges kapcsolatot alakít ki a Guernsey sziget lakóival a második világháború után, miközben éppen egy regényen dolgozik, amely a háború borzalmait mutatja be.

 

Little Woods
Lily mint
Deb
2018. április 21.
Egy modern western történet, amelyből két nővér, Ollie és Deb történetét ismerhetjük meg. A lányok arra kényszerülnek, hogy törvénytelen munkákat végezzenek azt remélvén, hogy ezáltal jobb lesz az életük. Ollie éveken keresztül segít Észak-Dakota lakosainak, hogy ők is részesüljenek az ingyenes kanadai egészségügy szolgáltatásaiban. Amikor a törvény emberei nyakon csípik, kénytelen felhagyni jótét cselekedeteivel, ám ezzel egyidőben más komoly gondokkal is meg kell küzdenie, ugyanis Debnek éppen nagy szüksége van a segítségre.

 

Mamma Mia! Here We Go Again
Lily mint
a fiatal Donna
2018. július 16.
Tíz év telt el a Mamma Mia!-ban történtek óta, a régi jó ismerősöket újra összehozza a sors a varázslatos görög szigetre, a Kalokairire, mely szintén az ABBA dalaira épül. A film ide-oda ingázik az időben, és megmutatja, hogy a múltbéli kapcsolatok miképp hatnak a jelenre. Így az eredeti szereplőkhöz csatlakoznak fiatal énjeik, köztük a fiatal Donna is.

 

All About Eve
Lily mint
Eve Harrington
2019. február 2.
A szindarab az ikonikus 1950-es Oscar-díjas filmet dolgozza fel, amelyben Lily mellett Gillian Anderson játsza a főszerepet.

 

Danny Boyle és Richard Curtis névtelen projektje
Lily
szerepe még ismeretlen
2019. június 28.
Még nincs hivatalos ismertető. A film zenei témájú, és az 1960-as és 1970-es évek körül játszódik majd. A film rendezője Danny Boyle, a forgatókönyirója pedig Richard Curtis.

 

Rare Beasts
Lily
szerepe még ismeretlen
2019
Mandy (Billie Piper) egy karrierista, egyedülálló anya, aki kiemelkedig a többiek közül a munkájában, közben beleszeret a bájos, vallásos, tradicionális Pete-be. Sötét, hibás és vicces. Ez egy lenyűgözően személyes kép a modern feminizmus áráról az Egyesült Királyság egyik leghíresebb női részéről.
 
Testvér oldalak

Itt a további rajongói oldalamra látogathatsz el, amely tehetséges szinésznőkkel foglalkozik.

  

 
Csevegő
 
Partner oldalak

Kiváló és tartalmas oldalak! Jelentkezni a csevegőben lehet! A helyek száma korlátlan! Általában 1-2 nap alatt kikerülsz.

           

 
A tévében
 
Lily instagramja
@lilyjamesofficial
 
Információk
Téma Lily James
Admin Lina
Nyitás 2018. 06. 20.
E-mail lina0716@yahoo.com
Kredit G-Portál & SoSugary
Design Lina
Kódok Nikkii & Gergő & Efruse
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Hirek

'Mamma Mia 2' Premier Élőben - London

2018.07.16. 17:44, Lina

Ma került megrendezésre a várva várt Mamma Mia 2. részének világpremierje Londonban. A film hivatalos twitter oldalán élőben lehet nézni, de a alul beágyaztam, ahol élőben nyomon lehet követni a majdnem két órás eseményt. A képeket a premierről holnap hozom, ha minden képet megkaptunk! Kellemes szórakozást! Személy szerint már nagyon vártam. Ti? :D

'Mamma Mia 2' Sajtókonferencia - London

2018.07.16. 17:22, Lina

Lily július 14-től hivatalosan is Londonban tartózkodott, ugyanis most hétvégén itt népszerűsitették a Mamma Mia 2. részét. Először a BBC rádióban adtak inetrjút, azután Amanda Seyfrieddel együtt a Today showban még 14-én. A képeket a galériában megtalálhatjátok. Külön kategóriát készitettem az interjúknak, amelyben megtaláljátok a filmek népszerűsitéséhez adott inetrjúk közbeni képeket. A képek nem hivatalos képek, hanem a műsorvezetők töltötték fel közösségi oldalaikra.

   

Július 14-én, szombaton még részt vett a Mamma Mia 2. sajtókonfereniáján Londonban, amelyre egy kanári sárga nadrág kosztumben jelent meg. A kreáció a Hellessy Resort 2019-ből való. Nagyon csinosan állt rajta. Sajnos hivatalos képeket nem kaptunk a konferenciáról, de pár rajongó készitett egy pár képet, amit megosztottak twitteren, és a galériában megtekinthetitek. De csapata stylist csapata is több képet is megosztottak Lilyről az instagram oldalukon a konferencia megkezdése előtt. Eddig csak kettő darab videó jelent meg, amelyet csatoltam a képek alatt. A konferencián Lily mellett ott volt még Amanda Seyfried, Dominic Cooper, Colin Firth, Stellan Skarsgard, Jeremy Irvine, Julie Walters, Celia Imrie és Cher.

   

   

   

A tegnapi napon, július 15-én újabb sajtókonferenciára került sor, amelyről természetesen most sem kaptunk hivatalos megjelenési képeket. Csak Lily stylist csapata osztott meg ismét képeket a kinézetéről. Ismét csodásan nézett ki, mint ahogy mindig. 

   

Lily instagramján ismét aktiv volt. Most 3 darab új képet osztott meg. Az elsőt akkor, amikor repülőn Londonba utazott, a másodikat Amandával közösen, amikor befelyezték a július 14-én megrendezett sajtókonferenciát és a számtalan interjú adást. A harmadik képet pedig a ma megrendezett premier előtti felkészülés közepette készitette, amellyel megköszöni csapatának, hogy ennyit törődnek vele, hogy tényleg úgyérezze, ő Hamupupőke. :D

   

Allure és Mujer hoy magazin szkennek

2018.07.16. 12:29, Lina
Címkék: Magazinok

Mivel nagyban zajlik a Mamma Mia 2 népszerűsitése és mindenki várja már, hogy megtekinthető legyen, ezért több magazin is cimlaplánynak kérték fel Lilyt, amelyben egy interjúban szó esik a filmről és Lily karrierjéről is. Először az Allure magazin cimlapja jelent meg. A többi szkenn még nem, de remélem az is megfog. Az első képre kattintva megtekinthető nagyobb méretben. Azután a Mujer hoy magazin cimlapján is Lily néz vissza ránk. A többi kisképre kattintva a magazin szkennjeit tekinthetitek a galériában. A magazin Lily egyik régebbi fotósorozatát használta fel, de a Mamma Mia 2 filmből láthatunk still képeket. 

   

'Mamma Mia 2' Sajtókonferencia és BBC Radio 4 műsor

2018.07.15. 16:58, Lina

Lilyről újabb képek jelentek meg, amelyek még július 11-én készültek egy 'Mamma Mia 2' sajtókonferencián, amely még a svéd fővárosban, Stockholmban volt megtartva. Mint mindig, itt is gyönyörűen nézett ki a fehér szinű virágmintás ruhájában. Haja a szokásához hiven laza kontya volt fogva. A hivatalos képek mellett kaptunk pár közösségi oldalas képet is, amelyeket sminkese, stylistja és fodrásza osztott meg róla az instagram oldalukon. A kisképekre kattintva a galériánkban megtekinthetőek.

   

   

A tegnapi napon Lily szerepelt a BBC Radio 4 műsorában. A teljes kb. 10 perces beszélgetést itt lehet meghallgatni. Lily beszél a 'Mamma Mia 2'-beli szerepéről és arról, hogyan sikerült a Baby Driver film forgatása közben felvenni a Mamma Mia dalait. Erről jelent meg egy kép is, amelyet Tina Daheley osztott meg a hivatalos oldalán, az interjú előtt. Összetalálkozott Amanda Seyfrieddel is, aki szintén interjút adott és igy készült róluk a második kép. A harmadik képen Lily és Amanda újra interjút ad, ám az ma történt meg, amelyet itt tudtok meghallgatni

   

Lily újabb képet töltött fel az instagram oldalára, amely még Stockholmban készült az egyik sajtókonferencia alkalmával. A kép alatt megköszönte Naoko Scintunak a sminkesének, Rebecca Corbin-Murraynek a stylistjának és fodrászának Ben Skervinnek a munkályukat. 

   

'Mamma Mia 2' Dallista

2018.07.14. 20:51, Lina

A tegnapi napon jelent meg az iTunes-on és le is tölthető, a spotify-on pedig meg lehet hallgatni a Mamma Mia 2. részében elhangzó dalait. Most belehallgathattok a dalokba, még a film megnézése előtt. Az új albumon olyan szinészek és énekesnők énekelnek mint Amanda Seyfried, Dominic Cooper, Meryl Streep, Christine Baranski, Julie Walters, Cher és maga Lily James is. Mellettük pedig még sokan mások is. A film világpremierje július 20-án lesz, és miután az első film több mint 600 millió dollárt hozott, igy a rajongók biztosan nagy elvárásokkal vannak a folytatást illetően. Halgass bele a dalokba, alul pedig megtekintheted ki vagy kik éneklik. Véleményeiteket várom a hozzászólásban vagy a csevegőben. :D

"When I Kissed the Teacher" - fiatal Donna és a Dinamók
"I Wonder (Departure)" - fiatal Donna és a Dinamók
"One of Us" - Sophie, Sky
"Waterloo" - fiatal Harry, fiatal Donna
"Why Did It Have to Be Me?" - fiatal Bill, fiatal Donna, fiatal Harry
"I Have a Dream" - fiatal Donna
"Kisses of Fire" - Lazaros, fiatal Tanya, fiatal Rosie
"Andante, Andante" - fiatal Donna
"The Name of the Game" - fiatal Donna
"Knowing Me, Knowing You" - fiatal Sam, fiatal Donna, Sam, Sophie
"Angeleyes"- Tanya, Rosie, Sophie
"Mamma Mia" - fiatal Donna és a Dinamók
"Dancing Queen" - Sophie, Rosie, Tanya, Sam, Bill és Harry
"I’ve Been Waiting For You" - Sophie, Rosie, Tanya
"Fernando" - Ruby, Fernando
"My Love, My Life" - Sophie, fiatal Donna, Donna
"Super Trouper" - Ruby, Donna, Rosie, Tanya, Sophie, Sky, Sam, Bill, Harry, Fernando, fiatal Donna, fiatal Rosie, fiatal Tanya, fiatal Bill, fiatal Sam, fiatal Harry
"The Day Before You Came" - Donna

'Mamma Mia 2' Premier & Sajtókonferencia - Hamburg

2018.07.14. 18:07, Lina

Július 12-én Németországban, Hamburgban folytatódott a Mamma Mia 2 európai prómóciós túrnéja. A film rendezője és irója Ol Parker, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan és maga Lily is részt vett a premieren és az előtte megrendezett sajtókonferencián. Lily a konferenciára a Brock Collection virágmintás ruháját választotta, valamint mellé Manolo Blahnik cipőit húzta fel. Haja ismét laza kontyba lett feltűzve. Nagyon jó hangulat uralkodhat a turnékon, mivel Lilyn és a többieken is látni a nevetést és a jókedvet. Több mint 70 darab képet sikerült feltöltenem, amelyeket a kisképekre kattintva tekinthettek meg.

   

A sajtótájékoztató után a gárda részt vett a premieren is, amelyről eddig csak egy pár darab kép került elő. Lily itt is gyönyörűen nézett ki. Most egy sötétkék szinű ruhában jelent meg, amely szintén a Saloni divatház egyik tervezése. Haja leengedve maradt és minimális sminket viselt. A képek megtekinthetőek  a galériában a kisképekre kattintva. Kellemes nézelődést! :)

   

Lily stylistja, Rebecca Corbin-Murray instagram oldalára töltötte fel a következő képet Lilyről, amint készülődnek a film premierjére.

   

'Mamma Mia 2' Premier & Sajtókonferencia - Stockholm

2018.07.14. 17:13, Lina

Július 11-én végre elkezdődött Lily soron következő 'Mamma Mia! Sose hagyjuk abba' cimű  filmjének a promóciós turnéja! Az első megálló természetesen az Abba együttes hazája Svédország volt, pontosabban annak fővárosa, Stockholm. Itt került megrendezésre a film sajtókonferenciája és annak VIP premierje a Grand Hotelben. Délelőtt került sor a sajtókonferenciára, amelyre Lily egy baba kék szinű ruhában jelent meg. Haját laza kis kontyba tűzték fel. Lily mellett a sajtókonferencián ott volt még Judy Craymer, Stellan Skarsgård, Amanda Seyfried, Christine Baranski, Björn Ulvaeus, Pierce Brosnan és Benny Andersson.

   

   

A sajtókonferencia után, délután pedig megrendezésre került a film VIP premierje. Lily ide anyukájával érkezett. Gyönyörűen nézett ki a Saloni x Venyx tervezésű ruhájában amelyhez Jimmy Choo cipőket húzott. Haja leengedve maradt, amely csodásan állt neki. Sajnos kevés kép jelenet meg a premierről. A képekre kattintva megtekinthetitek őket.

   

Lily az instagram oldalán is osztott meg kettő darab képet a film népszerűsitéséről. Először az anyukájával közös szelfit osztotta meg, mielőtt elindultak volna a film VIP premierjére. Azután egy közös képet a film többi  szinészeivel, amely a sajtókonferencián készült. Továbbá többen osztottak meg képeket Lilyről, amelyek a sajtókonferencián és a premieren készültek róla. Lily egyszerűen mesésen nézett ki. Nagyon eltalálták most a kinézetét. Nem tudok betelni a képek nézegetésével. :D

   

   

   

 


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!